Home » Mra

Toont alle 2 resultaten

Mra Bowl de bekende Turkse tabakskop. Dit in verschillende kleuren met Glaze uitstraling. De echte kenner kennen de Mra tabakskop bowlMra Tabakskop van keramiek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met of zonder emaille coating.

Koop Tabakskop Goedkoop Online ! Jouw Waterpijp of Shisha

Het Mra Bowl Glaze Tabakskop type combineert een kwalitatief design met een tabakskom die voldoende inhoud heeft om te vullen met een ruime portie tabak. Er is plek voor ongeveer 20 tot 22 gram Tabak of Smaak, waarmee deze maat tabakskop dus voldoende plaats biedt voor een extra lange rooksessie van ruim anderhalf uur. Rook Technisch is de Killer Tabaks kop een genot om een heerlijk Waterpijp sessie te beleven.

Phunnel tabakskop is een gat in het midden waar de shisha smaak als beter bekend de waterpijp tabak niet doorheen komt. Mra Phunnel Bowl tabakskoppen hebben aan alles gedacht en dus ook de design !

Het phunnel gat is kratervormig om te voorkomen dat Tabak of Smaak in het gat valt. Het materiaal waaruit deze tabaks kop is gemaakt, verhoogt de intensiteit van de smaak.

Goedkoop Tabakskop Online Kopen ! Jouw Waterpijp of Shisha

Keramische & Porseleinen Tabak koppen door alle verschillende Waterpijp tabakskopjes op de markt. Helpen wij van Mizori Shisha jou de juiste keus te maken! Met de moderne Phunnel of Vortex koppen kan je genieten van je Waterpijp sessie. los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je Shisha tabak of steentjes.

Wij hebben geglazuurde en ongeglazuurde tabak koppen. Met de ongeglazuurde kop rook je 1 soort smaak (Tabak), dat zorgt voor dat de smaak intrekt in de kop. De geglazuurde kop gebruik je als je vaker van smaken (Tabak) wisselt want bij deze koppen trekt de smaak niet in de kop.

TIP: Voor een lange rook sessie met volle smaak raden wij, op te letten bij geglazuurd of ongeglazuurd zodat je een heerlijk rook sessie hebt.