Home » Oblako

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Oblako Bowl tabakskop kopen ?

Oblako Bowl de bekende Russische tabakskoppen in verschillende kleuren met Glaze uitstraling. De echte kenner kennen de tabakskop bowl. Oblako Bowl Tabakskop van wit keramiek verkrijgbaar in verschillende kleuren met of zonder emaille coating.

Het Oblako type combineert een kwalitatief design met een tabakskom die voldoende inhoud heeft om te vullen met een ruime portie tabak. Er is plek voor ongeveer 20 tot 22 gram Tabak of Smaak, waarmee deze maat tabakskop dus voldoende plaats biedt voor een extra lange rooksessie van ruim anderhalf uur. Rook Technisch is de Killer Tabakskop een genot om een heerlijk Waterpijp sessie te beleven.

Phunnel tabakskop is een gat in het midden waar de shisha smaak als beter bekend de waterpijp tabak niet doorheen komt. Oblako Phunnel Bowl tabakskoppen hebben aan alles gedacht en dus ook de design !

Het phunnel gat is kratervormig om te voorkomen dat Tabak of Smaak in het gat valt. Het materiaal waaruit deze tabakskop is gemaakt, verhoogt de intensiteit van de smaak.