Home » Space Smoke

Resultaat 1–12 van de 43 resultaten wordt getoond

Space Smoke Arabian – Two Apples

 5,49

Space Smoke Watermelon Alien 30g

 5,49

Space Smoke Arabian – BlueBerry

 5,49

Space Smoke Berry Slurm 30gr

 5,49

Space Smoke Watermelon Alien 125Gr

 17,99

Space Smoke Moon BlackCurrant 125Gr

 17,99

Space Smoke Arabian – Space Love

 5,49

Space Smoke Secret Star 30gr

 5,49

Space Smoke Cherry Fuel 30gr

 5,49

Space Smoke MarmeCola 30gr

 5,49

Space Smoke Mangorich 30gr

 5,49

Space Smoke Lychee King 30gr

 5,49
Space Smoke pasta kopen ?

Space Smoke is wereldse bekendste Waterpijp pasta wat is uitgebracht door de Russische fabrikant. De Space Smoke is een innovatieve tabaksvrij Shisha tabak gebaseerd op mineralen waterpijp smaak en gemengd ook wel Shisha pasta genoemd. De eerste producent op de wereld met Shisha pasta.

Over heerlijke smaken van dit pasta smaken zullen je verbazen met genoeg keuze kan je Waterpijp sessie overmeesteren. Kwaliteit is hoog opgenomen bij de nieuwe Shisha tabak en in alle soort fruit smaken. Dit product bevat geen nicotine, tabak of andere plantaardige ingrediënten die kunnen verbranden. Het verdampend effect is uitsluitend gebaseerd op het verhitten van de vloeistof die glycerine en aroma’s bevat. Waterpijp roken met traditionele shisha tabak is verleden tijd. Gebruik voortaan Shisha pasta van Space Smoke. Lees voor gebruik!

Je kunt de Shisha tabak het beste gebruiken met een Phunnel tabakskop.

Zoek jij een beleving in waterpijp roken ?

Dan moet je bij Mizori Shisha zijn voor je Waterpijp Tabak. Kies de verschillende soorten Shisha smaken, ze zijn allen vol van smaak en super intens. Dikke rookwolken aangename rookervaring en daarnaast super sappig zijn ons smaakjes in de assortiment. Bovendien zijn de Steam Stones (steentjesnicotine en teer vrij, dus heb je een perfecte alternatief voor wanneer je wilt verminderen of stoppen van roken. Shisha Pasta Space smoke ZERO is nicotinevrij.