Hoe is MizoriShisha.nl ontstaan ?

Over ons Waterpijp of Shisha, In 2011 werd de welbekende Mizori Shisha Shop opgericht in Almere. Deze shisha experts weten als geen ander wat kwalitatieve shisha’s zijn. Eigenaar van Shisha lounge geweest in Amsterdam tot verkopen van Waterpijp of Shisha Shop in Almere.

Waterpijp (152)

Tabak (107)

Tabakskop (79)

Waterpijp Expert

Met ons team van specialisten zetten wij alles op alles om de beste kwaliteit te garanderen. Door al onze Waterpijp of Shisha producten eerst zelf uitvoerig te testen, krijgen alle waterpijp liefhebbers alleen de beste waterpijpen en aanverwante artikelen aangeboden.

Over Ons team, bestaande uit jarenlange waterpijp rokers. Richten wij ons op de fanatieke waterpijp roker. Die meer wil dan een waterpijp voor standaard gebruik.

En als één van de grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux in Almere Sgisha shop. Kunnen wij met onze fantastische waterpijp webwinkel absoluut in deze behoefte voorzien!

Blauw
Groen
Rood
Transparant
Zwart

Amy Deluxe 038 I Need You

 59,95
Blauw
Rood
Transparant
Zwart

Amy Deluxe 067.01 Rocket

 154,95

Waarom Waterpijp of Shisha ?

Wij verkopen alleen waterpijpen die gemaakt worden onder de allerhoogste standaarden. Een waterpijp of shisha is volgens onze ideologie meer dan alleen een apparaat om waterpijp tabak mee te roken.

Een waterpijp brengt een traditioneel en relaxed gevoel met zich mee. Je neemt er de tijd voor en maakt het met liefde klaar. Shisha roken is hetzelfde als het opzetten van een kampvuurtje.

Als je goed de tijd en liefde steekt in het prepareren van een kampvuur zal het kampvuur langer branden en zul je er uiteindelijk alleen maar meer plezier van hebben. Bij waterpijp roken werkt dit precies ook zo… Als je je goed voorbereid en de waterpijp met liefde en passie klaarmaakt zul je merken dat de waterpijp veel beter smaakt. Meer rook geeft en lang in stand blijft zonder dat de smaak scherp wordt!

Bij waterpijp roken gaat het dan naar onze mening niet om het roken zelf maar vooral om de hele atmosfeer eromheen. Waterpijp roken is een avontuur die je keer op keer wilt herbeleven!

Koop jouw Waterpijp Online Goedkoop in ons Waterpijp Shop Mizori Shisha Almere.