Home » Phunnel Tabakskop

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

Aluminium folie met gaten 100stuks

 3,99

Amy Deluxe Kristal Glazen Tabakskop Set

 34,99

Waterpijp Aluminium folie Rol

 7,99
Blauw
Oranje
Rood
Roze
Wit

Dum Keramische Phunnel Tabakskop

 8,95
Blauw
Geel
Groen
Oranje
Rood
Zwart

MRA Phunnel Bowl Tabakskop

 14,95

Oblako Bowl Phunnel M – Zwart

 23,95

Amy Deluxe Glassi Set Glazen Tabakskop

 23,49
Blauw
Goud
Groen
Rood
Roze
Zilver
Zwart

Dum Dream Case 2.0 Silicone Phunnel Tabakskop

 19,95

Amy Deluxe Silicone Tabakskop Heat Manager

 24,99

Amy Deluxe Hot Screen Set Klei Tabakskop

 12,99

Amy Deluxe Natuurlijke Klei Tabakskop

 6,99

Amy Deluxe Phunnel Tabakskop AM-0333

 8,99
Phunnel Tabakskop wat is dat ? 

Phunnel kopjes herken je door 1 gat in het midden van het tabakskopje. Het ronde gat in het midden ligt iets hoger dan de rest van type tabakskopjes. De shisha smaak leg je om dit kleine schoorsteentje heen. De Waterpijp smaaksappen lekken niet door in de schacht en naar de Shisha vaas, dit is een bekend probleem is bij klassieke koppen. Deze Shisha sappen zijn essentieel voor lange en heerlijke smaakvolle sessies. Hoe langer de smaaksappen in de kop blijven, hoe langer je vsessie kan duren en van de smaak kan genieten. Daarnaast blokkeert de tabak of blokkeren steamstones niet de airflow zoals bij een klassieke kop, omdat je bij klassieke koppen de smaak bovenop de gaten legt waar je lucht doorheen trekt.

Koop Phunnel Tabakskop Goedkoop Online ! Jouw Waterpijp of Shisha

Wij hebben geglazuurde en ongeglazuurde tabak koppen. Met de ongeglazuurde kop rook je 1 smaak (Tabak), dat zorgt voor dat de smaak intrekt in de kop. De geglazuurde kop gebruik je als je vaker van smaken (Tabak) wisselt want bij deze koppen trekt de smaak niet in de kop.

Helaas zijn de tabakskom nogal breekbaar en sneuvelt er hier en daar nog wel eens eentje. Zonde als je een nieuwe Waterpijp moet aanschaffen want wij hebben losse kopjes.

Oblako Bowl Phunnel Tabakskop de bekende Russische tabakskoppen in verschillende kleuren met Glaze uitstraling. De echte kenner kennen de Oblako Phunnel Tabakskop bowl. De Oblako Bowl Tabakskop van wit keramiek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met of zonder emaille coating.

Goedkoop Phunnel Tabakskop Online Kopen ! Jouw Waterpijp of Shisha

Keramische & Porseleinen Phunnel Tabakskop door alle verschillende Waterpijp tabakskopjes op de markt. Helpen wij van Mizori Shisha jou de juiste keus te maken! Met de moderne Phunnel of Vortex koppen kan je genieten van je Waterpijp sessie. los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je Shisha tabak of steentjes.

Silicone Amy Deluxe Phunnel Tabakskop zijn geglazuurd en de mogelijkheid om met meerdere smaken te roken, de Shisha smaak trekt niet in de tabakskop. Dum Siliconen Tabakskop nieuwe sieraad uit de collectie van Phunnel Tabakskop is volledig in Silconen en onderkant van Silicone. Een prestigieus accessoires om uw waterpijpen aan te passen.

Amy Deluxe Glazen Phunnel Tabakskop moeten net zoals de andere tabakskoppen zorgvuldig gewassen worden. Hou rekening met de hitte, de glas wordt verwarmd door de waterpijp kolen en hierbij stijgt het temperatuur van de glazen Phunnel Tabakskop ook aanzienlijk. Laat de glazen kop afkoelen voordat je het schoonmaakt. Als de kop heet is en je gebruikt koud water dan kan het glas breken en hou hier rekening mee !