Home » Aladin

Toont alle 11 resultaten

Aladin de Duitse fabrikant produceert 18 jaar luxe waterpijpen voor een goedkoop prijs en een goed kwaliteit. Dit topmerk heeft al heel wat hookah’s op de markt gebracht en de kenners weten het. Elk model heeft zijn verhaal en elk model heeft zijn eigen oriëntale uitstraling. Aladin produceert zowel kleine als grote waterpijpen. De verschillende Waterpijpen in modellen en kleuren en bij sommige Shisha’s is het ook mogelijk om een Led unit onder de vaas te plaatsen. De grotere modellen worden nog wel eens gebruikt op festivals en in speciale Shisha Lounge.

De Aladin heeft wel enkele moderne eigenschappen net zoals de meeste topmerken. Dankzij het speciale kliksysteem kun je de onderdelen eenvoudig van elkaar losmaken om schoon te maken.

Vind jouw mooiste luxe waterpijpen voor de beste prijs op de markt. Prijs garantie dat wij de goedkoopste op de markt zijn. Wij hebben een groot aanbod aan Waterpijpen in ons assortiment en zijn een van de Grootste webshop met meer dan 1000 artikelen in ons assortiment. Kwaliteit en veiligheid staat voorop bij Mizori Shisha. Wij hebben de bekende merken zoals, Amy Deluxe, Dum, H2, Khalil Mamoon, Oduman.

Koop Je Waterpijp Goedkoop Online ! Volgend dag in huis.