Home » Khalil Mamoon Tabakskop

Toont alle 2 resultaten

Khalil Mamoon Tabakskop Klassiek in Klei of Steen zijn de meest bekende tabak kom op de markt. De Khalil Mamoon Tabakskop is niet te missen in onze online webshop. Wij hanteren de goedkoopste prijs op de markt. De meest gebruikte Khalil Mamoon kop, de Klassiek klei Tabakskop zijn het.

Tabakskop is de belangrijkste Waterpijp onderdeel! Tabakskop is een onmisbaar onderdeel voor je Waterpijp of Shisha. Wij bieden verschillende Tabakskom in Design, Materialen, diepte en type. Al deze elementen hebben invloed op de tabakskom en dat zorgt voor hoe soepel Airflow is en de sterkte van de smaak. Elke Tabak kop brengt een ander na smaak en Rookervaring mee.

Koop Khalil Mamoon Tabakskop Goedkoop Online ! Jouw Waterpijp of Shisha

Wij hebben geglazuurde en ongeglazuurde tabak koppen. Met de ongeglazuurde kop rook je 1 smaak (Tabak), dat zorgt voor dat de smaak intrekt in de kop. De geglazuurde kop gebruik je als je vaker van smaken (Tabak) wisselt want bij deze koppen trekt de smaak niet in de kop.

Helaas zijn de tabakskom nogal breekbaar en sneuvelt er hier en daar nog wel eens eentje. Zonde als je een nieuwe Waterpijp moet aanschaffen want wij hebben losse kopjes.

Phunnel Khalil Mamoon Tabakskop is een gat in het midden waar de shisha smaak als beter bekend de waterpijp tabak niet doorheen komt. De Khalil Mamoon Tabakskop Phunnel Bowl hebben aan alles gedacht en dus ook de design !

Goedkoop Khalil Mamoon Tabakskop Online Kopen ! Jouw Waterpijp of Shisha

Keramische & Porseleinen Tabak koppen door alle verschillende Waterpijp tabakskopjes op de markt. Helpen wij van Mizori Shisha jou de juiste keus te maken! Met de moderne Phunnel of Vortex koppen kan je genieten van je Waterpijp sessie. los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je Shisha tabak of steentjes.

Siliconen Amy Tabakskop zijn geglazuurd en de mogelijkheid om met meerdere smaken te roken, de Shisha smaak trekt niet in de tabakskop. De Amy Deluxe Tabakskop Siliconen Tabakskop nieuwe sieraad uit de collectie van Amy Deluxe Tabak kop is volledig in Silconen en onderkant van Silicone. Een prestigieus accessoires om uw waterpijpen aan te passen.

Glazen Amy Deluxe Tabakskop moeten net zoals de andere tabakskoppen zorgvuldig gewassen worden. Hou rekening met de hitte, de glas wordt verwarmd door de waterpijp kolen en hierbij stijgt het temperatuur van de glazen kop ook aanzienlijk. Laat de Amy Deluxe Tabakskop glazen kop afkoelen voordat je het schoonmaakt. Als de kop heet is en je gebruikt koud water dan kan het glas breken en hou hier rekening mee !

Bestel meer dan 80 soorten Waterpijp Tabak koppen online ✔️ Tabak kop belangrijkste Shisha onderdeel ✔ Phunnel ✔ Steenkop ✔ Klei ✔ Plastic ✔ Glazen Kop ✔