GROOTHANDEL VOOR ONDERNEMERS

Voor ondernemers Ongekende aanbod is ongekend voordeel. Mizorishisha.nl is dé Groothandel online en fysieke winkel voor grootschalig shisha kopen. Zoekt u een voordelig platform voor het waterpijp kopen in bulk. Dan is dit de juiste groothandel met een overzichtelijk en afgeprijst aanbod van accessoires, rookwaar en onderdelen. Toonaangevende beïnvloeder van de Nederlandse en Europese waterpijp markt? U zit juist. De Mizori Shisha is uitgegroeid tot de grootste groothandel van Benelux.

De volgende waterpijp of shisha merken hebben wij in onze groothandel:

Alles wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. De goedkoopste op de markt.

Alle topmerken zijn aanwezig in groot volume. Jarenlange ervaring op gebied van service en bezorging. Gratis bestelling boven de 749 euro en persoonlijke service via WhatsApp (0614454014). Van shisha lounge eigenaar tot Kiosk buurtwinkelier. Wij helpen u graag met de voordeligste waterpijp of shisha, onderdeel en accessoire inkoop.

Bij grote afname bieden we scherpe prijzen. Maak gebruik van als ondernemer.

Door middel van gepersonaliseerde staffelkorting is het voor ons mogelijk om goedkopere inkoop te bieden op vrijwel alle waterpijp en shisha producten. Bestellingen die vóór 16:00 geplaatst worden, worden de volgende werkdag geleverd – ook in Duitsland en België. Europese leveringen worden altijd binnen 3-4 werkdagen bezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om bestellingen af te halen in Almere.

Koop Goedkoop Groothandel Online Waterpijp of Shisha Accessoires Kopen.

De Goedkoop Groothandel Online Web Winkel voor je Shisha of Waterpijp Accessoires. Waterpijp Tabak of Shisha Smaak. Waterpijp Kolen. Dit hebben wij allemaal in Huis. Koop nu Goedkoop online in ons Shisha Bazaar Shop.

Algemene vragen

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden bij de veelgestelde vragen, vul dan het contactformulier in. Je kunt je vraag ook altijd telefonisch stellen via onze klantenservice. Bij algemene vragen kun je ons bellen op telnr: +31 6 14 45 40 14 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 22.00 uur).

Vragen over je bestelling

Bij vragen over je bestelling voor ondernemers kun je ons bellen op telnr: +31 6 14 45 40 14 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 22:00).