Home » Klassiek Tabakskop

Toont alle 9 resultaten

Klassiek Tabakskop wat is dat ? 

Dat is de oudste klassieke kop model tabakskop Waterpijp of Shisha. De type of kopjes zit bij de standaard waterpijp of shisha modellen. Inmiddels zijn er nieuwe types of verbeterde versies is kopjes beschikbaar. Zoals de Phunnel of Vortex tabakskop. De vernieuwde soort kan je langer genieten met een soepele airflow. Ben jij een klassiek roker met korte sessies met een gedempte rookstijl dan moet voor dit soort tabak kop gaan.

Tabakskop is de belangrijkste Waterpijp onderdeel! Tabakskop is een onmisbaar onderdeel voor je Waterpijp of Shisha. Wij bieden verschillende Tabakskom in Design, Materialen, diepte en type. Al deze elementen hebben invloed op de tabakskom en dat zorgt voor hoe soepel Airflow is en de sterkte van de smaak. Elke Tabak kop brengt een ander na smaak en Rookervaring mee.

Koop Klassiek Tabakskop Goedkoop Online ! Jouw Waterpijp of Shisha

Wij hebben geglazuurde en ongeglazuurde tabak koppen. Met de ongeglazuurde kop rook je 1 smaak (Tabak), dat zorgt voor dat de smaak intrekt in de kop. De geglazuurde kop gebruik je als je vaker van smaken (Tabak) wisselt want bij deze koppen trekt de smaak niet in de kop.

Helaas zijn de tabakskom nogal breekbaar en sneuvelt er hier en daar nog wel eens eentje. Zonde als je een nieuwe Waterpijp moet aanschaffen want wij hebben losse kopjes.

Klassiek Tabakskop is meerdere gaten in het midden waar de shisha smaak als beter bekend de waterpijp tabak niet doorheen komt. Klassiek Tabakskop Bowl tabak koppen hebben aan alles gedacht en dus ook de design !

Goedkoop Klassiek Tabakskop Online Kopen ! Jouw Waterpijp of Shisha

Keramische & Porseleinen Klassiek Tabakskop door alle verschillende Waterpijp tabakskopjes op de markt. Helpen wij van Mizori Shisha jou de juiste keus te maken! Met de moderne Phunnel of Vortex koppen kan je genieten van je Waterpijp sessie. los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je Shisha tabak of steentjes.