Home » Vortex Tabakskop

Toont alle 12 resultaten

Aluminium folie met gaten 100stuks

 3,99

Waterpijp Aluminium folie Rol

 7,99
Blauw
Goud
Groen
Rood
Roze
Zilver
Zwart

Dum Los Silicone Vortex Tabakskop

 7,95

Amy Deluxe Hot Screen Set Klei Tabakskop

 12,99

Amy Deluxe Natuurlijke Klei Tabakskop

 6,99
Blauw
Oranje
Rood
Roze
Wit

Dum Keramische Vortex Tabakskop

 8,95

Amy Deluxe Geglazuurde Tabakskop AM-C018

 7,99

Amy Deluxe Globe Silicone Set Bronze

 34,95

Amy Deluxe Ronde Natuurlijke Klei Tabakskop

 6,99

Dum Hot Screen Set Klei Tabakskop

 11,99
Blauw
Goud
Groen
Rood
Roze
Zilver
Zwart

Dum Dream Case 2.0 Silicone Vortex Tabakskop

 19,95

Amy Deluxe Geglazuurde Tabakskop AM-C015

 7,99
Vortex Tabakskop wat is dat ? 

De vortex bowls of Tabakskopjes werken het zelfde als een Phunnel bowl type tabakskopjes Waterpijp of Shisha. Je zet de Shisha smaak rondom de schoorsteen waardoor je een soepele airflow krijgt met een lange en heerlijk smaakvolle sessies. Dit komt omdat de smaak de gaatjes niet blokkeert, en de smaaksappen niet door de schacht heen lekken. In verhouding met de phunnel kopjes, hebben de vortex kopjes 1 groot voordeel. De vortex kopjes hebben meerdere gaatjes aan de buitenkant van de kop. Hierdoor kan de kop zichzelf nooit vacuum trekken als je het aluminiumfolie niet strak genoeg trekt.

Tabakskop is de belangrijkste Waterpijp onderdeel! Tabakskop is een onmisbaar onderdeel voor je Waterpijp of Shisha. Wij bieden verschillende Tabakskom in Design, Materialen, diepte en type. Al deze elementen hebben invloed op de tabakskom en dat zorgt voor hoe soepel Airflow is en de sterkte van de smaak. Elke Tabak kop brengt een ander na smaak en Rookervaring mee.

Koop Vortex Tabakskop Goedkoop Online ! Jouw Waterpijp of Shisha

Wij hebben geglazuurde en ongeglazuurde tabak koppen. Met de ongeglazuurde kop rook je 1 smaak (Tabak), dat zorgt voor dat de smaak intrekt in de kop. De geglazuurde kop gebruik je als je vaker van smaken (Tabak) wisselt want bij deze koppen trekt de smaak niet in de kop.

Helaas zijn de tabakskom nogal breekbaar en sneuvelt er hier en daar nog wel eens eentje. Zonde als je een nieuwe Waterpijp moet aanschaffen want wij hebben losse kopjes.

Oblako Bowl Vortex Tabakskop de bekende Russische tabakskoppen in verschillende kleuren met Glaze uitstraling. De echte kenner kennen de Oblako Vortex Tabakskop bowl. De Oblako Bowl Tabakskop van wit keramiek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met of zonder emaille coating.

Goedkoop Vortex Tabakskop Online Kopen ! Jouw Waterpijp of Shisha

Keramische & Porseleinen Vortex Tabakskop door alle verschillende Waterpijp tabakskopjes op de markt. Helpen wij van Mizori Shisha jou de juiste keus te maken! Met de moderne Phunnel of Vortex koppen kan je genieten van je Waterpijp sessie. los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je Shisha tabak of steentjes.

Silicone Amy Deluxe Vortex Tabakskop zijn geglazuurd en de mogelijkheid om met meerdere smaken te roken, de Shisha smaak trekt niet in de tabakskop. Dum Siliconen Tabakskop nieuwe sieraad uit de collectie van Vortex Tabakskop is volledig in Silconen en onderkant van Silicone. Een prestigieus accessoires om uw waterpijpen aan te passen.

Amy Deluxe Glazen Vortex Tabakskop moeten net zoals de andere tabakskoppen zorgvuldig gewassen worden. Hou rekening met de hitte, de glas wordt verwarmd door de waterpijp kolen en hierbij stijgt het temperatuur van de glazen Vortex Tabakskop ook aanzienlijk. Laat de glazen kop afkoelen voordat je het schoonmaakt. Als de kop heet is en je gebruikt koud water dan kan het glas breken en hou hier rekening mee.